Spelregels FAQ

TABLE OF CONTENTS

Kan een ander persoon die hetzelfde apparaat gebruikt op dezelfde server spelen als ik?

Ja, dat kan. Er zijn echter belangrijke dingen die je moet weten als je hetzelfde apparaat gebruikt.

Er zijn limieten voor het verzenden van overvallen en van het sturen van grondstoffen, deze limieten worden automatisch toegepast, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Als je hetzelfde apparaat deelt, stel dan niet hetzelfde wachtwoord in als een andere speler. Het is belangrijk dat je jouw wachtwoord aan niemand onthult, zelfs niet aan je eigen familie. Het beste is om een uniek wachtwoord te gebruiken, dat nergens anders wordt gebruikt en niet bekend is bij andere spelers. Wanneer je een apparaat deelt met andere spelers op dezelfde server, gebruik dan geen wachtwoorden zoals familienamen, namen van huisdieren of belangrijke data, omdat deze misschien bekend zijn bij je familie of vrienden, ze kunnen dan ook per ongeluk hetzelfde wachtwoord instellen. Je mag de wachtwoorden van een andere speler niet gebruiken om in te loggen op hun account. Je mag jouw wachtwoorden niet opslaan in de browser, want dat zou gemakkelijk toegang geven tot een andere speler die hetzelfde apparaat gebruikt. We behandelen dit hetzelfde als het onthullen van het wachtwoord.

Je moet uitloggen van uw account wanneer een andere speler het toestel overneemt.

Als je een andere speler wilt helpen wanneer deze offline is, kun je de sitter-functie gebruiken om in te loggen op hun account.

Kan een andere persoon die hetzelfde WIFI/netwerk gebruikt op dezelfde server spelen als ik?

Ja, dat kan. Er zijn echter belangrijke dingen die je moet weten als je hetzelfde IP gebruikt.
Net als bij het gebruik van hetzelfde apparaat zijn er limieten voor het verzenden en plunderen van grondstoffen, deze worden automatisch toegepast, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Het is belangrijk dat je jouw wachtwoord niet onthult aan anderen die op dezelfde server spelen, en je mag geen wachtwoord gebruiken dat zij misschien weten. Gebruik geen wachtwoorden zoals familienamen, huisdiernamen of belangrijke data, want die kunnen bekend zijn bij je familie of vrienden, ze kunnen ook per ongeluk hetzelfde wachtwoord instellen. Als je een andere speler wilt helpen als ze offline zijn, kun je de sitter-functie gebruiken om in te loggen op hun account.

Ik werd verbannen voor het delen van wachtwoorden, maar ik vroeg alleen om een wachtwoord van een andere persoon en heb het nooit gebruikt / onthulde mijn wachtwoord aan een andere persoon die het nooit gebruikt heeft. Je kunt gebannen worden voor het delen van je wachtwoord aan een andere speler of voor het vragen van een andere speler om hun wachtwoord te delen. De spelregels verbieden het delen van wachtwoorden, als je het aan een andere speler vertelt, heb je de spelregels al overtreden. Als je een andere speler vraagt om hun wachtwoord te geven, moedigt je hen aan om de spelregels te overtreden en dit wordt beschouwd als een overtreding van de regels zelf.

Ik speel als dual en ik wil in plaats daarvan op een ander account spelen. Ik ben niet de eigenaar van het account.

Je kunt op een ander account spelen, maar je mag niet meer inloggen op het oude account. Ook, om misverstanden te voorkomen, is het het beste als je contact opneemt met de klantenservice en hen informeert dat je voor een ander account gaat spelen. Vertel de eigenaar van het account dat je vertrekt - zij moeten het wachtwoord wijzigen om jouw toegang te verwijderen. Switch alleen van account als je niet teruggaat naar het vorige account. Als je van het ene account naar het andere gaat, zal dit worden behandeld als het delen van een wachtwoord door het Rule Enforcement Team.

Ik speel dual en ik wil in plaats daarvan op een ander account spelen. Ik ben de eigenaar van het account.

Als een andere speler op je oude account blijft, dan moet de e-mail worden gewijzigd worden dat geregistreerd staat op het account naar de nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar moet daarna het wachtwoord wijzigen.

Nadat de e-mail is veranderd, kun je gaan spelen op een ander account. Om misverstanden te voorkomen, is het echter het beste om de klantenservice te informeren dat de eigenaar van het account verandert en dat je in plaats daarvan voor een ander account gaat spelen. Noem voor het overzicht ook je nieuwe accountnaam.

Ik wil op een ander account spelen / een nieuw account registreren.

Als er niemand op je account blijft, dan moet je het account verwijderen. Informeer dan de Klantenservice dat je dit account verwijdert en een nieuwe account zult registeren.

Je mag niet meer inloggen op je oude account zodra je een nieuwe account hebt geregistreerd.

Als je de oude account niet kunt verwijderen vanwege recent gekocht goud - Mag je maar één keer inloggen op de oude account om de verwijdering in te stellen. En vergeet niet om de Klantenservice hierover te informeren!

Kunnen jullie mijn account verwijderen?

Nee, we kunnen jouw account niet verwijderen, maar je kunt jouw account zelf verwijderen in de opties (Opties -> Account -> Account verwijderen).

Kan ik een specifieke addon gebruiken in mijn browser?

Zolang die addon geen interactie heeft met het spel, geen acties uitvoert binnen het spel, geen extra functies toevoegt, niets automatiseert en het spel op geen enkele manier verandert, kun je het gebruiken.

Kan ik een specifieke browser gebruiken?

Wij ondersteunen en adviseren momenteel de volgende conventionele browsers te gebruiken: Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer en Safari.
We beperken het gebruik van andere browsers niet of bestraffen het gebruik ervan niet. Maar dit is op eigen verantwoordelijkheid, omdat deze bepaalde acties in het spel kan automatiseren.
In ieder geval moet de browser altijd ongewijzigd blijven.

Ik werd verbannen voor het ontvangen van grondstoffen van bot of multi-account netwerk, maar ik kocht geen grondstoffen en was me er niet van bewust dat het bots of multi-accounts zijn.

Je hebt grondstoffen ontvangen van meerdere accounts die ofwel door één persoon zijn aangemaakt, ofwel door iemand zijn gekocht. Dit is de overtreding van de regel, omdat de regels niet toestaan dat een bot, multi-accounts of het kopen van resources wordt gebruikt. Het betekent dat je een voordeel hebt gekregen in het spel van regelovertreding. Zelfs als je die grondstoffen niet zelf hebt gekocht of die multi-accounts niet hebt aangemaakt, heb je er toch een voordeel uit gehaald. Daarom krijg je straf voor het behalen van voordeel uit de overtreding van de regels.

Ik werd verbannen voor het verkopen/kopen van een account, maar het was slechts een bericht en er vond geen daadwerkelijke verkoop plaats.

We behandelen berichten en spelbeschrijvingen van verkopen en kopen als echte verkopen en kopen omdat dergelijke berichten deel uitmaken van het proces van verkopen of kopen. We raden je aan om niet te proberen vijanden te misleiden met dergelijke berichten. Het kan erg moeilijk zijn voor Rule Enforcement om te weten of u dit lichtvaardig of serieus bedoeld. Je kunt worden verbannen voor het versturen van dergelijke berichten.

Welk gedrag kan verboden worden door regel 1.1.b.?
Wij hebben deze spelregel ingevoerd om de private farms buiten allianties en confederaties te bestrijden die niet onderhevig zijn aan onze pushing beperkingen. Private farms en hun raiders kunnen verbannen worden voor het overtreden van deze regel.

Wat is een private farm?
Een private farms is een speler die bestaat om een andere speler of een alliantie het te laten overvallen voor grondstoffen. Dit gedrag geeft hetzelfde voordeel als een multiaccount, daarom kunnen zowel de private farm als de raider zwaar gestraft of verwijderd worden. Accounts in dezelfde confederatie als hun overvaller zijn geen private farms.

Kan ik spelers van mijn alliantie of confederatie overvallen?
Ja, je kunt spelers uit je eigen confederatie raiden, aangezien automatische pushing bescherming het aantal grondstoffen dat kan worden genomen beperkt, dus raiden binnen de confederatie kan niet worden misbruikt.

Ik zit niet meer in dezelfde alliantie of confed. met spelers die ik aan het plunderen was. Kan ik ze nog steeds overvallen?
Als een speler jouw alliantie heeft verlaten of de coalitie is opgeheven, dan gelden er geen raidbeperkingen meer. Als een speler buiten de alliantie of confederatie jou toestaat om hen te overvallen, dan is dit een overtreding en wordt deze speler beschouwd als een private farm. Dit geldt zelfs als de speler de alliantie slechts tijdelijk heeft verlaten.

Ik farm niet-actieve spelers. Kan ik daarvoor gebanned worden?
Inactieve spelers zijn geen private farms. Ze bestaan niet voor een specifieke speler of alliantie voordeel. Iedereen kan inactieve accounts leegroven. Daarom is het raiden van inactieve spelers geen overtreding van de spelregels en zul je er niet voor gestraft worden.

Wat als ik een noob speler aan het farmen ben? Hoe kun je ze onderscheiden van private farms?
Ten eerste, het is niet leuk om een nieuwe speler te farmen! Maar we begrijpen het - het is een oorlogsspel. We hebben onze methodes om onderscheid te maken tussen privé farms en mogelijk nieuwe spelers die nog niet geleerd hebben hoe ze hun grondstoffen moeten beschermen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken - we zullen je niet straffen omdat je gemeen bent tegen nieuwelingen.

Ik heb geen alliantie. Betekent dat dat deze regel niet voor mij geldt?
Deze regel geldt ook voor spelers zonder alliantie. Als je geen alliantie hebt, kun je nog steeds niet zelf een private farm zijn voor iemand en je kunt ook geen private farms hebben.

Waarom ben ik gebanned voor het farmen van andere spelers hun private farms?
Als een private farm door meer dan één speler van dezelfde confederatie is geplunderd, proberen we niet te achterhalen aan welke speler de farm toebehoort. private farms kunnen toebehoren aan specifieke spelers of aan allianties, of confederaties. In zo'n geval kun je verbannen worden omdat je voordeel haalt uit de private farm die bij jouw confederatie hoort.

Waarom heeft mijn vriend een andere straf gekregen dan ik?
De aangeboden straffen kunnen variëren, afhankelijk van de overtreding en de ernst ervan, waarbij herhaalde overtredingen zwaarder worden bestraft. Als je denkt dat de straf die je hebt aanvaard, of die je is aangeboden, niet juist is, neem dan contact op met de klantenservice, die dit zal laten controleren.