Travian: Legends Mobiele App verkrijgen

Moet je de bouwconstructie in de wachtrij zetten, maar ben je niet achter je computer? Maak je geen zorgen, want je kunt ook spelen vanaf je mobiele apparaat. Lees deze handleiding om erachter te komen hoe!

Travian: Legends spelen op mobiel

Het goede nieuws is dat je Travian: Legends kunt spelen op bijna elke smartphone die in de afgelopen 5-6 jaar is uitgebracht, door de Android- of iOS-app te downloaden, afhankelijk van je apparaat. Als de app echter niet soepel draait op je smartphone, kun je het spel ook spelen via de internetbrowser van je smartphone (zoals Safari of Google Chrome). Klik op het tabblad hieronder voor gedetailleerde instructies voor je gekozen besturingssysteem.

Android-smartphones iPhones

Travian: Legends vereist een Android-versie van 6 (of hoger) om goed te functioneren. Als je smartphone aan die criteria voldoet, klik dan op de onderstaande link en klik op de knop "Installeren". De app begint dan met downloaden.

Travian: Legends Android-app

Nadat de app is gedownload, vind je deze op je startscherm of in de app-lade, tussen de andere apps die je hebt gedownload. Tik op de Travian: Legends-app en geniet van het spelen!

Omdat onze app nog in de testfase is, moet je om op een iOS-apparaat te spelen eerst een door Apple uitgegeven hulpprogramma genaamd TestFlight installeren. Daarna kun je de iOS-app downloaden.

Klik alsjeblieft op de onderstaande link en volg de instructies, gemaakt door Apple, om de app te installeren.

Hoe de Travian: Legends iOS-app te downloaden

Nadat de app is gedownload, vind je deze op je startscherm, tussen de andere apps die je hebt gedownload. Tik op de Travian: Legends-app en geniet van het spelen!

Opmerking:

Als je problemen ondervindt of vragen hebt, neem dan contact op met ons Customer Service team. Ze helpen je graag!

Spelen op een tablet

Op dit moment wordt de app officieel ondersteund en ontworpen voor smartphones. Als je vanaf een tablet wilt spelen, houd er dan rekening mee dat de app mogelijk niet goed werkt of correct wordt weergegeven.