Kan de aankoop niet starten

Wanneer je een aankoop doet in de goudwinkel, wordt het betalingsvenster geopend in een nieuw tabblad of venster (zie video onderaan de pagina).  Als het venster niet verschijnt, kan de reden zijn dat jouw browser pop-ups blokkeert.

image

Er kan een foutmelding of een pictogram in de browserbalk verschijnen, klik erop om meer opties te vinden en de pop-ups toe te staan.
 Meer gedetailleerde instructies voor alle grote browsers:

Microsoft Edge: Enable Popups Guide

Google Chrome: Enable Popups Guide

Apple Safari: Enable Popups Guide

Apple iOS Enable Popups Guide