När du gör ett köp i guld-shopen, öppnas fönstret för betalning in en ny flik eller ett nytt fönster (se video i slutet av denna sida). Om det nya fönstret inte öppnas, kan anledningen vara att din webbläsare blockerar pop-ups.

Ett felmeddelande eller ikon kan visas i din webbläsares adressfält. Klicka på det för att få flera alternativ och för att tillåta pop-ups.

Nedan finns mer detaljerad information för de vanligaste webbläsarna:

Microsoft Edge: Guide - Tillåta popups

Google Chrome: Guide - Tillåta popups

Apple Safari: Guide - Tillåta popups

Apple iOS: Guide - Tillåta popups