Hvad er Rule Enforcement-teamet?

Rule Enforcement-teamet (RET) er en dedikeret gruppe af specialister fra hele verden, som er begyndt at arbejde på alle spilverdener siden september 2019 og derved har erstattet de lokale multihuntere. Hver specialist er blevet omhyggeligt udvalgt blandt alle de kandiderende teammedlemmer, der har fået meget erfaring i multihuntning i løbet af årene. Det primære mål med et dedikeret team er at ensrette kontoefterforskningerne, at have samme kriterier for spærring og at have samme straffe på alle domæner

Hvordan kan jeg kontakte RET?

Du kan ikke kontakte RET direkte, men du kan kommunikere med dine lokale kundeservicerepræsentanter og deres respektive teams via tickets, de er dit mellemled i kontakten med vores Rule Enforcement-team og arbejder internt med Rule Enforcement-teamet for at løse dit spørgsmål eller problem. Kundeservicerepræsentanterne og deres respektive teams står for at forklare Rule Enforcement-teamets beslutninger for dig.

RET arbejder på følgende områder:

• Kontoefterforskning: hver Rule Enforcement-speclialist (RES) er tilknyttet til et bestemt antal spilverdener. På hver spilverden har RES'en til opgave at finde spillere, der bryder spillereglerne. For at forbedre regelhåndhævelsen på servere med særligt hård konkurrence, som samler mange forskellige communities, kan bestemte spilverdener have flere specialister tilknyttet. Alle overtrædelser af spillereglerne, med undtagelse af overtrædelser af netiquetten, håndteres af RET.
  • Gennemgang af spærringer: hvis du ikke mener du har overtrådt spillereglerne, så kan du anke ved at åbne en ticket og bede om at få din spærring gennemgået. En Rule Enforcement-specialist, der ikke er den RES der spærrede kontoen, vil gennemgå spærringen. Find flere informationer i artiklen Hvad bør jeg gøre hvis min konto er spærret?
  • Håndtering af spilleranmeldelser: hver spilleranmeldelse gennemgås omhyggeligt af RET. Hvis de finder overtrædelser, håndterer de dem som det passer sig. Find flere oplysninger i artiklen Jeg tror en spiller bryder spillereglerne - hvad kan jeg gøre?

Team-organisation

Internt er RET organiseret efter roller og ansvarsområder.

Hvert teammedlem deltager aktivt i diskussioner, der drejer sig om at forbedre effektiviteten af kontoefterforskning, i overensstemmelse med deres erfaring og i overensstemmelse med feedback fra kundeservice.

• Rule Enforcement-specialist: RES er ansvarlig for kontoefterforskning og spilleranmeldelser. De hjælper også andre teammedlemmer, der søger råd i komplekse sager.
  • Senior Rule Enforcement-specialist: SRES er ansvarlige for at godkende spærringer i komplekse sager, for at gennemgå spærringer for spillere der har anket og for at hjælpe andre teammedlemmer, der har søgt råd. De er også ansvarlige for kontoefterforskning og spilleranmeldelser.
  • Bot-specialist: Bot-specialister er ansvarlige for at tage sig af alt vedrørende spærringer for scripts & bots.
  • Team-leder: Team-lederen er ansvarlig for hele organiseringen af Rule Enforcement-teamet, f.eks. tilknytning af servere og organisering af møder. Team-lederen er også ansvarlig for at godkende spærringer i komplekse sager og for endelig gennemgang af spærringer hvis en SRES mener en spærring er forkert.