Wat moet ik doen als mijn account gebanned is?

Wat gebeurt er als mijn account is verbannen?
Wanneer je inlogt op jouw account, zie je een bericht dat jouw account is verbannen om een van verschillende redenen, bijvoorbeeld voor het verzenden van een ongepast bericht, multi-accounting, het delen van wachtwoorden, of het gebruik van een bot of een script. Jouw account kan een straf aangeboden hebben gekregen, die je kunt accepteren zodat je verder kan spelen, of het kan gemarkeerd zijn voor verwijdering, indien van toepassing.

Elke straf die is aangeboden zal automatisch worden toegepast nadat 72 uur zijn verstreken.
Als het strafbericht niet wordt weergegeven of als je het al eerder hebt gesloten, zal het klikken op het kaartpictogram het strafbericht opnieuw triggeren.

Waarom kreeg ik een melding over een profiel- of berichtbeperking?
Dit is omdat je account de nettiquette spelregels heeft overtreden in een of andere vorm, bijvoorbeeld, je hebt een ongepast bericht verstuurd of had verboden tekst op je spel profiel. De melding zal je vertellen hoe lang de restrictie zal duren. Als je geblokkeerd bent om berichten te versturen, kun je nog steeds praten met de mensen binnen je alliantie en de Klantenservice, maar met niemand anders. Voor meer informatie hierover kunt je contact opnemen met de Klantenservice.

Door het accepteren van de straf ga ik ook akkoord met de ban?

Nee, door het accepteren van de straf kun je meteen verder spelen, je kunt ook contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie of om je ban aan te vechten als je ervan overtuigd bent dat je de regels niet hebt overtreden.

Als ik de straf accepteer en de ban is verkeerd, zal het dan teruggedraaid worden?
Ja, als een ban wordt herzien en als onjuist wordt beoordeeld dan zal de straf worden teruggedraaid.

Waar kan ik de strafaanbieding vinden?
Als je het strafbericht sluit zonder het aanbod te accepteren of contact heeft opgenomen met de klantenservice, kun je het opnieuw bekijken door op de kaart te klikken of te proberen iets op te bouwen.

Hoe kan ik meer informatie vinden over mijn ban?
Door het sturen van een bericht naar de klantenservice ontvangt je extra details over jouw ban, zodat je kunt begrijpen welke regel is overtreden en hoe je kunt voorkomen dat het opnieuw gebeurt in de toekomst. Zij zullen je ook begeleiden bij de procedure om jouw ban aan te vechten als je het er niet mee eens bent.

Wat moet ik doen als ik denk dat ik onschuldig ben?

Wanneer je contact opneemt met de klantenservice, zullen zij uitleggen waarom je verbannen bent, en welke acties in strijd waren met de regels. Als je van mening bent dat de beslissing onjuist was, kun je een verklaring geven en vragen om de ban te herzien. Behalve voor overtredingen van de netiquette regels, zal jouw Klantenservice medewerker het dan doorsturen naar het Rule Enforcement Team, die een volledige herziening van de ban zal uitvoeren, dit zal gedaan worden door een andere persoon dan degene die jouw account oorspronkelijk gebannen heeft.

Welke informatie moet ik aan de klantenservice geven als ik verbannen ben?

Alle korte details over de omstandigheden in kwestie zijn nuttig. Als je bijvoorbeeld verbannen bent voor het delen van wachtwoorden of multi-accounting, zou het helpen als je kunt uitleggen hoe en op welke manieren u een verbinding hebt met andere accounts.

In de eerste reactie van de klantenservice krijg je uitleg over de reden voor het ban, de geschilprocedure en een aantal vragen die je kunt beantwoorden om het Rule Enforcement Team te helpen bij hun beoordeling.

Wanneer krijg ik de uitslag van een review te horen?

In de meeste gevallen is een herziening snel afgerond en wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen over het eindresultaat. Je krijgt te horen of het ban en de straf al dan niet correct zijn bevonden. Als het verbod of de sanctie onjuist is, krijg je duidelijke informatie over wat er is gebeurd, zoals het terugdraaien van een sanctie als die al is opgelegd.

Ik heb een betalingsban. Wat moet ik doen?

De Support kan geen betalingsverboden oplossen, maar zal je wel informatie geven over wie je moet contacteren en een referentiecode voor de transactie die het verbod heeft veroorzaakt. In het bericht dat je hebt ontvangen, vindt je instructies om contact op te nemen met chargebacks@traviangames.com om de situatie op te lossen. Alle vragen over je ban moeten naar hen gestuurd worden.

Moet ik mijn wachtwoord veranderen na een ban?

Nadat je account is vrijgegeven van een ban voor het delen van wachtwoorden, of bepaalde bot of script bans, dan is het bijzonder belangrijk dat je dit doet. Het kan nooit kwaad om je wachtwoord te veranderen en het kan voorkomen dat je in de toekomst opnieuw gebannen wordt.