INDHOLDSTABEL

Må en anden person, som bruger samme enhed, spille på samme server som mig?

Ja, det er tilladt. Der er dog nogle vigtige ting I skal vide, hvis I bruger samme enhed.

Der er begrænsninger for at sende og plyndre råstoffer, disse virker automatisk, så I behøver ikke bekymre jer om det.

Når man deler enhed, må man ikke have samme kodeord som den anden spiller. Det er vigtigt, at du ikke afslører dit kodeord for nogen, ikke engang for din familie. Det er bedst at bruge et unikt kodeord, som ikke bruges andre steder og ikke kendes af andre spillere. Når man deler enhed med andre spillere på samme server, skal man ikke bruge kodeord som familienavne, kæledyrsnavne eller vigtige datoer, fordi din familie eller dine venner kan kende dem, og de kunne komme til at vælge samme kodeord ved et tilfælde. Du må ikke bruge en anden spillers kodeord, til at logge ind på vedkommendes konto. I må ikke gemme jeres kodeord i browseren, fordi det ville give en anden spiller, der bruger samme enhed, let adgang til kontoen. Dette behandles på samme måde, som hvis man afslører sin kode.

Du skal logge ud af din konto, når en anden spiller overtager enheden.

Hvis du ønsker at hjælpe en anden spiller, når vedkommende er offline, kan du bruge sitterfunktionen, til at logge ind på spillerens konto.

Må en anden person, som bruger samme WIFI/netværk, spille på samme server som mig?

Ja, det er tilladt. Der er dog nogle vigtige ting I skal vide, hvis I bruger samme IP.

Som med brug af samme enhed, er der nogle begrænsninger for at sende og plyndre råstoffer, disse virker automatisk, så I behøver ikke bekymre jer om det.

Det er vigtigt, at du ikke afslører dit kodeord for andre, der spiller på samme server, og du må ikke bruge et kodeord de måske kender.

Brug ikke kodeord som familienavne, kæledyrsnavne eller vigtige datoer, fordi din familie eller dine venner kan kende dem og de kunne komme til at vælge samme kodeord ved et tilfælde.

Hvis du ønsker at hjælpe en anden spiller, når vedkommende er offline, kan du bruge sitterfunktionen, til at logge ind på spillerens konto.

Jeg blev spærret for deling af kodeord, men jeg bad kun om en anden spillers kodeord og brugte det aldrig / afslørede mit kodeord for en anden person, som aldrig brugte det.

Du kan blive spærret, for at dele dit kodeord med en anden spiller, eller for at bede en anden spiller, om at dele sit kodeord. Spillereglerne forbyder deling af kodeord, hvis du fortæller din kode til en anden spiller, har du allerede brudt spillereglerne. Hvis du beder andre spillere, om at give dig deres kodeord, opfordrer du dem til at bryde spillereglerne, og dette betragtes i sig selv som et brud på spillereglerne.

Jeg spiller dual og jeg vil gerne spille på en anden konto i stedet. Jeg er ikke ejer af kontoen.

Du må gerne spille på en anden konto, men du må ikke logge ind på den gamle konto mere. For at undgå misforståelser, er det bedst at du kontakter kundeservice, og fortæller, at du kommer til, at spille for den anden konto.

Sig til kontoejeren, at du forlader kontoen - vedkommende bør ændre adgangskoden, for at fjerne din adgang.

Skift kun den konto du spiller på, hvis du er sikker på, at du ikke vil beslutte, at gå tilbage til den tidligere konto. Hvis du skifter frem og tilbage fra en konto til en anden, bliver det behandlet som deling af kodeord af vores Rule Enforcement Team.

Jeg spiller dual og jeg vil gerne spille på en anden konto i stedet. Jeg er ejer af kontoen.

Hvis en anden spiller bliver på kontoen, skal e-mailadressen ændres til den nye ejers e-mail. Den nye ejer skal ændre kodeordet.

Når e-mailen er ændret til den nye ejers e-mail, må du gerne spille for en anden konto. For at undgå misforståelser, er det dog bedst at du fortæller kundeservice, at kontoejeren bliver ændret, og at du vil spille for en anden konto i stedet.

Jeg vil gerne spille på en anden konto/oprette en ny konto i stedet.

Hvis ingen bliver på din konto, skal du sætte den til sletning. Fortæl så kundeservice, at du sletter denne konto, og vil spille på en anden i stedet.

Du bør ikke logge ind på den gamle konto, når du har logget ind på den nye.

Hvis du ikke kan slette den gamle konto, fordi der er købt guld for nylig, så bør du logge ind på den en enkelt gang, når forsinkelsen er ovre, for at sætte den gamle konto til sletning. Og glem ikke, at fortælle kundeservice om det!

Kan I sætte min konto til sletning?

Nej, vi kan ikke slette din konto, men du kan selv slette din konto i indstillingerne (Indstillinger -> Konto -> Slet konto).

Må jeg bruge et bestemt addon i min browser?

Så længe dette addon ikke interagerer med spillet, ikke udfører nogen handlinger i spillet, ikke tilføjer nogen ekstra funktioner, ikke automatiserer noget og ikke ændrer spillet på nogen måde, så må du bruge det.

Må jeg bruge en bestemt browser?

Vi understøtter i øjeblikket - og anbefaler, at man bruger - følgende konventionelle browsere: Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer og Safari.

Vi begrænser eller afstraffer ikke brugen af andre browsere. Men du tager selv risikoen på dig, hvis du vælger en hvilken som helst anden browser, da den muligvis automatiserer nogle handlinger i spillet. Under alle omstændigheder, bør browseren altid være umodificeret.

Jeg blev spærret for at modtage råstoffer fra bot- eller multikontinetværk, men jeg har ikke købt nogen råstoffer og var ikke klar over at de er bots eller multikonti.

Du har modtaget råstoffer fra flere konti, som enten blev oprettet af en enkelt person, eller købt af nogen. Dette er bruddet på spillereglerne, fordi reglerne ikke tillader brugen af bots, multikonti eller køb af råstoffer. Det betyder, at du har skaffet dig en fordel i spillet gennem regelbrud. Selv hvis du ikke selv købte disse råstoffer, eller ikke selv oprettede disse multikonti, drog du stadig fordel af dem. Derfor får du en straf, for at have draget fordel af regelbruddet.

Jeg blev spærret for at sælge/købe en konto, men det var kun en besked og der var ikke noget reelt salg.

Vi behandler beskeder og beskrivelser i spillet, om køb og salg, som reelt køb og salg, fordi sådanne beskeder er en del af processen ved køb og salg. Vi anbefaler, at du ikke ikke forsøger at joke eller vildlede fjender med sådanne beskeder. Det kan være meget svært for Rule Enforcement Teamet, at vide om du mente det for sjov eller seriøst. Du kan blive spærret, for at sende sådanne beskeder.