SISÄLTÖ

Voiko toinen henkilö, joka käyttää samaa laitetta, pelata kanssani samassa pelimaailmassa?

Kyllä he voivat. Saman laitteen käyttöön liittyy kuitenkin tärkeitä seikkoja.

Resurssien lähetyksessä ja ryöstöissä on rajoituksia, jotka asetetaan automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Kun samaa laitetta käytetään, älä aseta toisen pelaajan kanssa samaa salasanaa. On tärkeää, että et paljasta salasanaasi kenellekään, ei edes saman perheen jäsenelle. On parasta käyttää ainutkertaista salasanaa, jota et ole käyttänyt missään muualla, ja jota muut pelaajat eivät tiedä. Kun laitetta jaetaan toisten samalla palvelimella olevien pelaajien kanssa, älä käytä salasanoja kuten ystävien, sukulaistesi tai lemmikkiesi nimiä, tai tärkeitä päivämääriä, sillä ne saattavat olla muidenkin tiedossa. Lisäksi he saattavat asettaa saman salasanan vahingossa.

Et saa käyttää toisen pelaajan salasanaa kirjautuaksesi heidän tililleen. Et saa tallentaa salasanaasi selaimeen, sillä siellä se on muiden samaa laitetta käyttävien pelaajien saatavilla. Selaimen muistiin tallennettu salasana on sääntöjen kannalta yhtä kuin salasanan jakaminen

Sinun on kirjauduttava ulos tililtäsi, kun toinen pelaaja käyttää laitetta.

Jos haluat auttaa toista pelaajaa heidän ollessaan poissa linjoilta, voit käyttä kylävahtiominaisuutta kirjautuaksesi heidän tilililleen.

Voiko henkilö, joka käyttää samaa langatonta tai kiinteää verkkoa, pelata kanssani samassa pelimaailmassa?

Kyllä he voivat. Saman IP-osoitteen käyttöön liittyy kuitenkin tärkeitä asioita.

Aivan kuten saman laitteen käytönkin suhteen, resurssien lähetyksessä ja ryöstöissä on rajoituksia. Ne asetetaan automaattisesti, ja näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

On tärkeää, että et paljasta salasanaasi muille saman palvelimen pelaajille, etkä myöskään saa käyttää salasanaa jonka he tietävät. Älä käytä salasanoja kuten ystävien, sukulaistesi tai lemmikkiesi nimiä, tai tärkeitä päivämääriä, sillä ne saattavat olla muidenkin tiedossa. Lisäksi he saattavat asettaa saman salasanan vahingossa.

Jos haluat auttaa toista pelaajaa heidän ollessaan poissa linjoilta, voit käyttä kylävahtiominaisuutta kirjautuaksesi heidän tilililleen.

Tilini jäädytettiin salasanan jakamisen vuoksi, mutta pyysin vain salasanaa toiselta henkilöltä enkä koskaan käyttänyt sitä / kerroin salasanaani toiselle pelaajalle, mutta hän ei koskaan käyttänyt sitä.

Tilisi voidaan jäädyttää salasanan jakamisen takia, jos annat sen toiselle pelaajalle tai jos pyysit salasanaa toiselta pelaajalta.

Pelin säännöt kieltävät salasanan jakamisen. Jos kerrot sen toiselle pelaajalle, olet jo rikkonut siinä vaiheessa sääntöjä. Jos pyydät toista pelaajaa antamaan heille salasanansa, rohkaiset heitä rikkomaan pelin sääntöjä, ja sekin on sääntörikkomus.

Miksi minut on jäädytetty multipelaamisen takia, kun ystäväni omistaa tilin ja vain antoi salasanansa minulle?

Me kaikki tarvitsemme toisinaan ystäviemme apua, mutta ainoa tapa tehdä tämä on käyttää pelin kylävahtitoimintoa. Jokainen voi omistaa ja pelata vain yhdellä tilillä palvelinta kohden. Jos yrität pelata muita tilejä käyttämällä niiden salasanoja tai haet ystäviesi apua tällä tavalla, on mahdollista, että sinut jäädytetään useiden tilien käytöstä. Näin on, vaikka ystäväsi ei enää voisi pelata, antaa sinulle salasanansa ja pyytää sinua pelaamaan heidän puolestaan, muuttamatta rekisteröityä sähköpostiosoitetta.

Tilin rekisteröiminen kaverille voi myös johtaa jäädytykseen, koska silloin omistat teknisesti useamman kuin yhden tilin. Jos he haluavat pelata peliä, heidän on rekisteröitävä se itse omalla sähköpostiosoitteellaan ja salasanallaan.

Jos saat kuitenkin jäädytyksen multipelaamisen vuoksi, ja uskot, että se on vain salasanan jakamista, ota yhteyttä asiakaspalveluun selittääksesi ongelman. He pyytävät tilisi kiellon tarkistamista ja ilmoittavat sinulle tuloksesta mahdollisimman pian.

Pelaan duaalina ja haluaisin pelata sen asemesta toisella tilillä. En ole tilin omistaja.

Voit pelata toisella tililla, mutta et saa enää kirjautua vanhalle tilillesi. Epäselvyyksien välttämiseksi on parasta, jos voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kertoa heille, että aiot siirtyä pelaamaan toisella tilillä.

Kerro tilin omistajalle, että olet lähtemässä tililtä - heidän tulee vaihtaa salasanansa poistaakseen käyttöoikeutesi.

Muuta tiliä, jolla pelaat, ainoastaan silloin, kun olet varma että et myöhemmin päätä palata vanhalle tilillesi. Jos siirryt tilien välillä edes takaisin, tämä tulkitaan salasanan jakamisena sääntörikkomuksia tutkivan tiimin puolelta.

Pelaan duaalina ja haluaisin pelajata sen asemesta toisella tilillä. Olen tilin omistaja.

Jos toinen pelaaja jää tilille, sähköpostiosoite on vaihdettava uuden omistajan osoitteeksi. Uuden omistajan on myös vaihdettava salasanansa.

Kun sähköpostiosoite on vaihdettu uuden omistajan osoitteeksi, voit siirtyä pelaamaan toisella tilillä. Väärinkäsitysten välttämiseksi on parasta ilmoittaa asiakaspalvelulle, että tilin omistaja on vaihtumassa ja että pelaat toisella tilillä tästä eteenpäin.

Haluan pelata toisella tilillä tai rekisteröidä uuden tilin itselleni.

Jos kukaan ei pysy tililläsi, sinun on asetettava tili poistumaan. Ilmoita sitten asiakaspalvelutiimille, että poistat tilisi ja pelaat tästä lähtien toisella tilillä.

Sinun ei tule kirjautua vanhalle tilillesi sen jälkeen, kun olet siirtynyt uudelle tilille.

Jos et voi poistaa vanhaa tiliäsi johtuen hiljattain ostetusta kullasta, voit kirjautua vielä kerran tilin poistaaksesi kunhan laskuri on umpeutunut. Älä unohda ilmoittaa asiakaspalveluun tästä viimeisestä kirjautumisesta!

Voitteko asettaa tilini poistumaan?

Emme valitettavasti voi asettaa tiliäsi poistumaan. Voit kuitenkin poistaa tilisi käyttäen Asetukset -> Tili -> Poista tili -ominaisuutta, joka löytyy pelin sisältä.

Voiko käyttää tiettyä apuohjelmaa / liitännäistä selaimessani?

Niin kauan kunhan lisäosa ei vaikuta eikä reagoi peliin, ei tee toimintoja pelissä, ei lisää uusia ominaisuuksia, ei automatisoi mitään eikä muuta peliä miltään osin - voit käyttää sitä.

Voiko käyttää tiettyä selainta?

Tällä hetkellä tuemme ja avustamme seuraavien selainten kanssa pelaamista: Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer, ja Safari.

Emme rajoita tai rankaise muiden selainten käyttämisestä, mutta otat kuitenkin itse riskin, jos käytät toista, vierasta mutta muokkaamatonta toista selainta, sillä se saattaa automatisoida tiettyjä toimintoja pelissä. Kaikki automaatio on kielletttyä, vaikka kyseessä olisi selaimen ominaisuus.

Joka tapauksessa selaimen tulee olla muokkaamaton.

Tilini jäädytettiin, sillä vastaanotin resursseja botilta tai multitiliverkostolta, mutta en ole ostanut resursseja enkä ollut tietoinen siitä, että toiset tilit olivat botteja tai multitilejä.

Olet vastaanottanut resursseja useilta pelaajilta, jotka joko luotiin saman pelaajan toimesta tai jotka ostettiin. Tämä on sääntörikkomus, sillä pelin säännöt eivät hyväksy bottien tai multitilien käyttöä eivätkä resurssien ostamista. Olet siis saanut hyötyä pelissä sääntörikkomuksen seurauksena. Vaikka et olisi itse ostanut resursseja, etkä olisi itse luonut multitilejä, sait silti sääntörikkomuksesta hyötyä. Näin ollen tiliäsi rankaistaan tilanteesta saadun hyödyn perusteella.

Tilini jäädytettiin tilin myymisen/ostamisen vuoksi, mutta se oli vain viesti eikä mitään varsinaista osto-/myyntitapahtumaa ollut.

Kohtelemme viestejä ja pelin sisäisiä profiilitekstejä kuten itse myynti- tai ostotapahtumaa, sillä kyseiset viestit ovat osa myynti- ja ostoprosessia. Suosittelemme, ettei asian suhteen vitsailla, sillä sääntörikkomustiimi tulkitsee näitä tapauksia vain itse tekstien perusteella. Tuollaisten viestien lähettäminen aiheuttaa näin ollen jäädytyksen.

Mikä käyttäytyminen voidaan kieltää säännön 1.1.b kautta?

Loimme tämän pelisäännön taistellaksemme yksityisiä maatiloja liittoutumien ja liittoutumien ulkopuolella, joihin ei kohdisteta avustusrajoituksia. Yksityiset tilat ja niiden ryöstäjät voidaan kieltää tämän säännön rikkomisesta.

Mikä on yksityinen farmi?

Yksityinen maatila on pelaaja, joka on olemassa antaakseen toisen pelaajan tai liittouman ryöstää sen resursseja varten. Tämä käyttäytyminen antaa saman edun kuin monitili, joten sekä yksityinen maatila että ryöstäjä voidaan rangaista ankarasti tai poistaa. Tilit samassa liitossa kuin heidän ryöstäjänsä eivät ole yksityisiä tiloja.

Voinko ryöstää sellaisilta pelaajilta, jotka ovat liittoutumistani tai konfederaatiostani?

Kyllä, voit ryöstää pelaajia omasta liitostasi, koska automaattinen työntösuojaus rajoittaa käytettävissä olevien resurssien määrää, joten konfederaatiota ei voida käyttää väärin.

En ole enää samassa liittoumassa tai konfederaatiossa pelaajien kanssa. Voinko silti ryöstää heiltä?

Jos pelaaja erosi liittoutumistasi tai koalitiosta, se peruutettiin, työntörajoituksia ei enää sovelleta. Jos liittoutuman ja liittovaltion ulkopuolinen pelaaja sallii sinun ryöstää heidät, se on rikkomus ja tällaista pelaajaa pidetään yksityisenä maatilana. Tämä pätee, vaikka pelaaja erosi liitosta vain väliaikaisesti.

Farmaan passiivisia pelaajia. Voiko se aiheuttaa jäädytyksen?

Passiiviset pelaajat eivät ole yksityisiä tiloja. Niitä ei ole olemassa tietyn pelaajan tai liittoutuman eduksi. Kuka tahansa voi ryöstää passiivisia tilejä. Siksi heidän ryöstönsä ei riko pelisääntöjä, eikä sinua rangaista siitä.

Entä jos farmaan aloittelevia pelaajia? Kuinka voit erottaa heidät yksityisistä farmeista?

Meillä on tapamme erottaa toisistaan yksityiset tilat ja mahdollisesti uudet toimijat, jotka eivät ole vielä oppineet suojaamaan resurssejaan. Joten sinun ei pitäisi huolehtia - emme rankaise sinua pelkästään oikean pelin pelaamisesta.

Minulla ei ole liittoa. Tarkoittaako tämä, että tämä sääntö ei koske minua?

Tämä sääntö koskee myös pelaajia, joilla ei ole liittoutumaa. Jos sinulla ei ole liittoa, et silti voi olla yksityinen maatila jollekulle etkä voi myöskään omistaa yksityisiä tiloja.

Miksi minua on kielletty farmaamasta muiden pelaajien yksityisiä farmeja?

Jos yksityisellä maatilalla hyökkää useampi kuin yksi saman liiton pelaaja, emme yritä havaita, mille pelaajalle se kuuluu. Yksityiset tilat voivat kuulua joko tiettyihin toimijoihin tai liittoutumiin tai liittoihin. Tällaisessa tapauksessa sinut voidaan kieltää, koska saat etuja liittovaltion yksityiseltä maatilalta.

Miksi ystäväni on saanut eri rangaistuksen kuin minä?

Tarjotut seuraamukset voivat vaihdella rikkotun säännön ja sen vakavuuden mukaan, ja toistuvista rikkomuksista rangaistaan ankarammin. Jos epäilet, että hyväksymäsi tai sinulle tarjottu rangaistus on väärä, ota yhteyttä asiakaspalveluun, joka pyytää sen tarkistamista.