SISÄLTÖ

Voiko toinen henkilö, joka käyttää samaa laitetta, pelata kanssani samassa pelimaailmassa?

Kyllä he voivat. Saman laitteen käyttöön liittyy kuitenkin tärkeitä seikkoja.

Resurssien lähetyksessä ja ryöstöissä on rajoituksia, jotka asetetaan automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Kun samaa laitetta käytetään, älä aseta toisen pelaajan kanssa samaa salasanaa. On tärkeää, että et paljasta salasanaasi kenellekään, ei edes saman perheen jäsenelle. On parasta käyttää ainutkertaista salasanaa, jota et ole käyttänyt missään muualla, ja jota muut pelaajat eivät tiedä. Kun laitetta jaetaan toisten samalla palvelimella olevien pelaajien kanssa, älä käytä salasanoja kuten ystävien, sukulaistesi tai lemmikkiesi nimiä, tai tärkeitä päivämääriä, sillä ne saattavat olla muidenkin tiedossa. Lisäksi he saattavat asettaa saman salasanan vahingossa.

Et saa käyttää toisen pelaajan salasanaa kirjautuaksesi heidän tililleen. Et saa tallentaa salasanaasi selaimeen, sillä siellä se on muiden samaa laitetta käyttävien pelaajien saatavilla. Selaimen muistiin tallennettu salasana on sääntöjen kannalta yhtä kuin salasanan jakaminen

Sinun on kirjauduttava ulos tililtäsi, kun toinen pelaaja käyttää laitetta.

Jos haluat auttaa toista pelaajaa heidän ollessaan poissa linjoilta, voit käyttä kylävahtiominaisuutta kirjautuaksesi heidän tilililleen.

Voiko henkilö, joka käyttää samaa langatonta tai kiinteää verkkoa, pelata kanssani samassa pelimaailmassa?

Kyllä he voivat. Saman IP-osoitteen käyttöön liittyy kuitenkin tärkeitä asioita.

Aivan kuten saman laitteen käytönkin suhteen, resurssien lähetyksessä ja ryöstöissä on rajoituksia. Ne asetetaan automaattisesti, ja näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

On tärkeää, että et paljasta salasanaasi muille saman palvelimen pelaajille, etkä myöskään saa käyttää salasanaa jonka he tietävät. Älä käytä salasanoja kuten ystävien, sukulaistesi tai lemmikkiesi nimiä, tai tärkeitä päivämääriä, sillä ne saattavat olla muidenkin tiedossa. Lisäksi he saattavat asettaa saman salasanan vahingossa.

Jos haluat auttaa toista pelaajaa heidän ollessaan poissa linjoilta, voit käyttä kylävahtiominaisuutta kirjautuaksesi heidän tilililleen.

Tilini jäädytettiin salasanan jakamisen vuoksi, mutta pyysin vain salasanaa toiselta henkilöltä enkä koskaan käyttänyt sitä / kerroin salasanaani toiselle pelaajalle, mutta hän ei koskaan käyttänyt sitä.

Tilisi voidaan jäädyttää salasanan jakamisen takia, jos annat sen toiselle pelaajalle tai jos pyysit salasanaa toiselta pelaajalta.

Pelin säännöt kieltävät salasanan jakamisen. Jos kerrot sen toiselle pelaajalle, olet jo rikkonut siinä vaiheessa sääntöjä. Jos pyydät toista pelaajaa antamaan heille salasanansa, rohkaiset heitä rikkomaan pelin sääntöjä, ja sekin on sääntörikkomus.

Pelaan duaalina ja haluaisin pelata sen asemesta toisella tilillä. En ole tilin omistaja.

Voit pelata toisella tililla, mutta et saa enää kirjautua vanhalle tilillesi. Epäselvyyksien välttämiseksi on parasta, jos voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kertoa heille, että aiot siirtyä pelaamaan toisella tilillä.

Kerro tilin omistajalle, että olet lähtemässä tililtä - heidän tulee vaihtaa salasanansa poistaakseen käyttöoikeutesi.

Muuta tiliä, jolla pelaat, ainoastaan silloin, kun olet varma että et myöhemmin päätä palata vanhalle tilillesi. Jos siirryt tilien välillä edes takaisin, tämä tulkitaan salasanan jakamisena sääntörikkomuksia tutkivan tiimin puolelta.

Pelaan duaalina ja haluaisin pelajata sen asemesta toisella tilillä. Olen tilin omistaja.

Jos toinen pelaaja jää tilille, sähköpostiosoite on vaihdettava uuden omistajan osoitteeksi. Uuden omistajan on myös vaihdettava salasanansa.

Kun sähköpostiosoite on vaihdettu uuden omistajan osoitteeksi, voit siirtyä pelaamaan toisella tilillä. Väärinkäsitysten välttämiseksi on parasta ilmoittaa asiakaspalvelulle, että tilin omistaja on vaihtumassa ja että pelaat toisella tilillä tästä eteenpäin.

Haluan pelata toisella tilillä tai rekisteröidä uuden tilin itselleni.

Jos kukaan ei pysy tililläsi, sinun on asetettava tili poistumaan. Ilmoita sitten asiakaspalvelutiimille, että poistat tilisi ja pelaat tästä lähtien toisella tilillä.

Sinun ei tule kirjautua vanhalle tilillesi sen jälkeen, kun olet siirtynyt uudelle tilille.

Jos et voi poistaa vanhaa tiliäsi johtuen hiljattain ostetusta kullasta, voit kirjautua vielä kerran tilin poistaaksesi kunhan laskuri on umpeutunut. Älä unohda ilmoittaa asiakaspalveluun tästä viimeisestä kirjautumisesta!

Voitteko asettaa tilini poistumaan?

Emme valitettavasti voi asettaa tiliäsi poistumaan. Voit kuitenkin poistaa tilisi käyttäen Asetukset -> Tili -> Poista tili -ominaisuutta, joka löytyy pelin sisältä.

Voiko käyttää tiettyä apuohjelmaa / liitännäistä selaimessani?

Niin kauan kunhan lisäosa ei vaikuta eikä reagoi peliin, ei tee toimintoja pelissä, ei lisää uusia ominaisuuksia, ei automatisoi mitään eikä muuta peliä miltään osin - voit käyttää sitä.

Voiko käyttää tiettyä selainta?

Tällä hetkellä tuemme ja avustamme seuraavien selainten kanssa pelaamista: Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer, ja Safari.

Emme rajoita tai rankaise muiden selainten käyttämisestä, mutta otat kuitenkin itse riskin, jos käytät toista, vierasta mutta muokkaamatonta toista selainta, sillä se saattaa automatisoida tiettyjä toimintoja pelissä. Kaikki automaatio on kielletttyä, vaikka kyseessä olisi selaimen ominaisuus.

Joka tapauksessa selaimen tulee olla muokkaamaton.

Tilini jäädytettiin, sillä vastaanotin resursseja botilta tai multitiliverkostolta, mutta en ole ostanut resursseja enkä ollut tietoinen siitä, että toiset tilit olivat botteja tai multitilejä.

Olet vastaanottanut resursseja useilta pelaajilta, jotka joko luotiin saman pelaajan toimesta tai jotka ostettiin. Tämä on sääntörikkomus, sillä pelin säännöt eivät hyväksy bottien tai multitilien käyttöä eivätkä resurssien ostamista. Olet siis saanut hyötyä pelissä sääntörikkomuksen seurauksena. Vaikka et olisi itse ostanut resursseja, etkä olisi itse luonut multitilejä, sait silti sääntörikkomuksesta hyötyä. Näin ollen tiliäsi rankaistaan tilanteesta saadun hyödyn perusteella.

Tilini jäädytettiin tilin myymisen/ostamisen vuoksi, mutta se oli vain viesti eikä mitään varsinaista osto-/myyntitapahtumaa ollut.

Kohtelemme viestejä ja pelin sisäisiä profiilitekstejä kuten itse myynti- tai ostotapahtumaa, sillä kyseiset viestit ovat osa myynti- ja ostoprosessia. Suosittelemme, ettei asian suhteen vitsailla, sillä sääntörikkomustiimi tulkitsee näitä tapauksia vain itse tekstien perusteella. Tuollaisten viestien lähettäminen aiheuttaa näin ollen jäädytyksen.