CUPRINS


O altă persoană care utilizează același dispozitiv ca mine poate juca pe același server?

Da, acest lucru este permis. Cu toate acestea, există lucruri importante de știut atunci când două sau mai multe persoane utilizează același dispozitiv.
Există limite pentru trimiterea resurselor și a atacurilor, limite care sunt aplicate automat și nu trebuie să te îngrijorezi din cauza asta.
Atunci când împarți același dispozitiv cu alți jucători, nu trebuie să îți setezi aceeași parolă ca un alt jucător. Este important să nu comunici parola ta nimănui, nici măcar familiei tale. Este indicat să creezi o parolă unică, pe care nu o utilizezi pe alte site-uri și care nu este cunoscută de alte persoane. Atunci când un dispozitiv este folosit de mai mulți jucători de pe același server, nu folosi parole precum numele de familie, numele animalelor de companie, sau date importante, care ar putea fi cunoscute de familia sau prietenii tăi, întrucât aceștia ar putea să-ți acceseze contul, chiar și din greșeală.


De asemenea, nu trebuie să folosești parola unui alt jucător pentru a te autentifica în contul său. Nu salva parolele tale în browser, întrucât acestea pot fi accesate foarte ușor de o altă persoană care utilizează același dispozitiv. Considerăm asta ca partajarea de parole.


Trebuie să te deconectezi de pe cont atunci când un alt jucător trebuie să folosească dispozitivul.
Dacă dorești să ajuți un alt jucător atunci când este offline, poți utiliza funcția de înlocuire (sitting) pentru a-i accesa contul.

  

O altă persoană care folosește același WIFI / aceeași rețea poate juca pe același server ca mine? 

Desigur, acest lucru este posibil. Însă, la fel ca la utilizarea aceluiași dispozitiv, există limitări pentru trimiterea resurselor și pentru atacuri, aplicate în mod automat.


Este important să nu comunici parola ta nimănui, și să nu folosești o parolă care poate fi ghicită. Nu folosi nume de familie, de animale de companie, sau date importante, deoarece o altă persoană ar putea să-ți acceseze contul, fie intenționat, fie din greșeală.
Dacă dorești să ajuți un alt jucător atunci când e offline, poți face asta prin intermediul funcției de înlocuire (sitting).


Am fost blocat pentru password sharing, însă eu doar am cerut parola de la un alt jucător și nu am utilizat-o niciodată / mi-am dezvăluit parola unei alte persoane, însă acea persoană nu a folosit-o niciodată.

Poți fi blocat pe motiv de pass-sharing („password sharing” sau „partajarea parolei”) atunci când comunici parola ta unui alt jucător, sau dacă ceri parola unui alt jucător. Așadar, indiferent dacă un cont a fost accesat sau nu, simpla dezvăluire a parolelor reprezintă o abatere de la regulament. Dacă ceri parola unui alt jucător, îl încurajezi să încalce regulamentul jocului și asta reprezintă în sine o abatere de la regulament.

  

Joc ca dual (co-player) și aș vrea să joc pe un alt cont. Nu sunt proprietarul contului actual.

Poți juca pe un alt cont. Pentru asta, nu trebuie să mai accesezi contul vechi. De asemenea, pentru a evita neînțelegerile, cel mai bine e să contactezi Echipa de Asistență și să-i informezi despre această schimbare de conturi.


Informează proprietarul contului că vrei să joci pe un alt cont, astfel încât să știe despre asta și să schimbe parola contului.
Accesează noul cont numai după ce ești sigur că nu vrei să te mai întorci la contul anterior. Dacă te muți de pe un cont pe altul, acest lucru va fi tratat ca pass-sharing de către echipa Rule Enforcement (RET).

  

Joc cu un dual (co-player) și aș vrea să joc pe un alt cont. Eu sunt proprietarul contului actual.

Dacă un alt jucător rămâne pe acest cont, atunci adresa de e-mail trebuie schimbată în adresa noului proprietar. De asemenea, noul proprietar trebuie să schimbe parola contului.


După ce e-mail-ul contului este schimbat în e-mail-ul noului proprietar, vei putea accesa noul cont. Cu toate acestea, pentru a evita orice neînțelegeri, este indicat să contactezi Echipa de Asistență pentru a-i informa că proprietarul contului se schimbă și că vrei să joci pe un alt cont.


Vreau să joc pe alt cont / să înregistrez un cont nou. 
Dacă nu rămâne nimeni pe cont, atunci trebuie să activezi ștergerea contului, din meniul Opțiuni. Apoi, informează Echipa de Asistență că ștergi acest cont și că dorești să joci pe un alt cont. Nu mai accesa contul vechi după ce ai accesat noul cont.
În cazul în care nu poți șterge contul vechi deoarece ai cumpărat aur recent, atunci când se termină interdicția de ștergere, accesează contul vechi o dată pentru a-i activa ștergerea. Și nu uita să informezi Echipa de Asistență despre asta!

  

Echipa de Asistență poate activa ștergerea contului meu?

Din păcate, nu. Dacă dorești să ștergi contul, poți activa ștergerea în joc, accesând meniul Opțiuni - Cont - Șterge cont).

  

Pot utiliza un addon specific în browser-ul meu?

Atât timp cât acel addon nu interacționează cu jocul, nu realizează niciun fel de acțiuni în joc, nu adaugă alte funcții, nu automatizează acțiuni în joc și nu modifică jocul în niciun fel, atunci poate fi folosit. 

 

Pot utiliza un browser specific?

În prezent, acceptăm și recomandăm utilizarea următoarelor browsere convenționale: Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer și Safari.
Nu limităm utilizarea și nu pedepsim utilizarea altor browsere. Însă îți asumi propriul risc selectând orice alt browser, deoarece acel browser poate automatiza anumite acțiuni din joc.
În orice caz, browser-ul ar trebui să fie întotdeauna nemodificat.

 

Am fost blocat pentru că am primit resurse de la o rețea de bot sau multiaccount, însă eu nu am cumpărat resurse și nu am știut că acele conturi sunt conturi bot/multiaccount.

Ai primit resurse de la mai multe conturi care fie au fost create de o singură persoană sau cumpărate de cineva. Asta reprezintă încălcarea regulamentului, deoarece regulile de joc nu permit utilizarea de boți, multiaccount sau cumpărarea de resurse. Prin primirea resurselor ai câștigat avantaje în joc de la conturi create neregulamentar, și chiar dacă nu le-ai creat sau nu ai cumpărat tu resursele, tot ai câștigat avantaje în joc. Prin urmare, sancțiunea primită este pentru a readuce jocul la un echilibru.

 

Am fost blocat pentru vânzarea/cumpărarea unui cont, însă doar am trimis un mesaj, nu a avut loc nicio tranzacție.

Mesajele și descrierile despre vânzare/cumpărare  din joc sunt tratate ca atare, întrucât acele mesaje fac parte din procesul de vânzare/cumpărare. Te sfătuim să nu încerci să faci glume pentru a-ți induce în eroare adversarii cu astfel de mesaje, întrucât echipa Rule Enforcement nu poate ști care a fost intenția ta. Poți fi blocat pentru astfel de mesaje.