Jeg tror en spiller bryder spillereglerne - hvad kan jeg gøre?

Hvis du tror at en anden spiller bryder spillereglerne, kan du anmelde det. Afhængigt af typen af regelbrud, bliver anmeldelsen enten håndteret af Rule Enforcement-teamet (RET) eller af dine lokale Customer Service Representatives (CSR) og deres team. CSR-teams håndterer sprog-relaterede regelbrud (for eksempel fornærmelser i beskeder i spillet) og RET håndterer alle andre regelbrud.

Der er et par forskellige måder at sende en anmeldelse. Hvilke af dem du vælger afhænger af hvilken slags regelbrud du vil anmelde.

Hvis din anmeldelse vedrører noget den anden spiller skrev til dig, så anmeld beskeden. Dette inkluderer tilfælde hvor spilleren skrev noget, der antyder at spilleren bryder spillereglerne, for eksempel at vedkommende har multikonti.

Hvis du vil indsende en mere general anmeldelse baseret på spillerens opførsel i spillet, så brug muligheden for at anmelde spilleren.

Anmeld besked

Hvis du vil anmelde en besked i spillet (IGM), så er den letteste måde at gøre det på fra selve beskeden.

I toppen af beskeden finder du en knap:

Klik på knappen og vælg den rigtige årsag til anmeldelsen:

Sørg for at vælge den rigtige årsag, der bliver gjort forskellige ting og anmeldelsen kan blive sendt til forskellige afdelinger afhængigt af den årsag du vælger. Tilgængelige muligheder:

• Reklame – vælg denne årsag hvis beskeden indeholder reklame eller spam.
  • Fornærmelse – vælg denne årsag hvis du blev fornærmet eller chikaneret i beskeden.
  • Guldkøb – dette er en særskilt kategori for spambeskeder der tilbyder køb af guld udenfor spillet.
  • Andet – vælg denne hvis årsagen ikke passer ind i nogen af de tidligere kategorier. For eksempel hvis spilleren indrømmer i beskeden at vedkommende har brudt spillereglerne.

Når du kar klikket på "Anmeld"-knappen, bliver anmeldelsen sendt og der bliver taget hånd om den.

Sørg for at anmelde alle beskeder der vedrører et specifikt regelbrud, især hvis de har forskellige oplysninger, for vores team kan kun se og håndtere de anmeldte beskeder.

Anmeld spiller

Hvis du vil anmelde en spiller, som du tror bryder spillereglerne, så er den letteste og hurtigste måde at gøre det på, via spillerens profil.

I sektionen 'Detaljer' på spillerens profil, finder du en knap til at anmelde spilleren (ligesom i beskeden i spillet).

Klik på knappen, så kan du vælge årsagen til at du anmelder denne spiller.

Sørg for at vælge den rigtige årsag, der bliver gjort forskellige ting og anmeldelsen kan blive sendt til forskellige afdelinger afhængigt af den årsag du vælger. Tilgængelige muligheder:

• Multikonti – du tror spilleren har flere konti på denne spilverden. Inkluder en liste over de konti du mistænker at spilleren ejer.
  • Deling af kodeord – du tror at spilleren har delt sit kodeord med en anden spiller eller har brugt en anden spillers kodeord. Forklar detaljerne i kommentaren og skriv hvem den anden eller de andre involverede spiller(e) er, hvis du ved det.
  • Scripts & bots – du tror at denne konto spilles af en bot eller at spilleren bruger scripts eller anden software til at spille spillet, ikke bare en almindelig browser.
  • Svindel med sølv – du tror at denne konto er involveret i en proces med køb eller salg af sølv/guld udenfor spillet.
  • Upassende indhold – noget indhold i spillerens profil eller andre steder såsom brugernavnet eller landsbynavnene er stødende eller bryder andre regler.
  • Chikane – du føler dig chikaneret af spilleren. Hvis dette sker gennem beskeder i spillet, bedes du anmelde de specifikke beskeder i stedet. Bemærk at eftersom Travian: Legends er et krigsspil, er det ikke et brud på spillereglerne at angribe nogen, ikke engang hvis det sker konstant.
  • Andet – alt, der ikke passer i nogen af de tidligere kategorier. Vælg denne årsag hvis du vil anmelde denne spiller af en anden årsag end dem, der er tilgængelige ovenfor. Sørg for at forklare tydeligt hvorfor du anmelder spilleren. For eksempel, hvis du mistænker nogen for at have private farme.

Du kan også tilføje flere oplysninger i kommentaren, såsom hvorfor du mener at denne spiller bryder reglerne eller andre oplysninger, der kan være brugbare. Jo flere oplysninger du kan give, jo bedre bliver undersøgelsen af sagen.

Når du klikker på Anmeld-knappen, bliver anmeldelsen sendt og håndteret. Du kan sende 2 anmeldelser på denne måde hver dag.

Jeg har anmeldt en spiller, hvad sker der nu?

Alle anmeldelser bliver omhyggeligt undersøgt af enten RET eller CSR, afhængigt af typen af regelbrud i anmeldelsen. Alle nødvendige handlinger bliver foretaget.

Det, at du mener at der er et brud på spillereglerne, betyder ikke nødvendigvis at der foregår noget ulovligt. Præcis som i en retssag skal der være tilstrækkelige beviser før en spærring og/eller straf uddeles. RET spærrer ikke med baggrund i rygter og spekulationer eller oplysninger fra anden kilde. Dine oplysninger kan være den den manglende brik eller give den rigtige vinkel på efterforskningen, så jeres anmeldelser har stor værdi for RET og support-teamene.

Hvis du har anmeldt en spiller, får du en besked i spillet når din anmeldelse er blevet håndteret og lukket.

Hvorfor får jeg ikke oplysninger om resultatet af min anmeldelse?
RET og CSR-teamene kan ikke fortælle noget om en konto til andre end kontoejeren, grundet GDPR-lovene og privatlivspolitikken.

Hvorfor kan jeg ikke se at en konto er blevet straffet?

Nogle gange kan du opdage at en konto er spærret eller at indbyggertallet er faldet. Ikke alle spærringer og straffe er synlige for andre spillere. Nogle straffe udføres øjeblikkeligt, andre kan være en advarsel, en blokering fra at sende beskeder, fjernelse af råstoffer osv.Sometimes you can notice that an account is banned, or that the population decreased. Not all bans and punishments are visible to other players. Some punishments are instantly executed, others can be a warning, blocking from sending messages, resources taken, etc.